Categorie: Cereale

Descoperă Puterea Analizei NIR cu Infratec™

Analiza cu infraroșu apropiat (NIR) a devenit o unealtă esențială de control al calității pentru operatorii de cereale din întreaga lume, dar poate face mai mult pentru a face față provocărilor fără precedent în ceea ce privește calitatea cerealelor pe tot lanțul de aprovizionare. Cum a ajuns analiza cu infraroșu apropiat a cerealelor să fie

Citeste mai mult

Analiza cenușii și a umidității în făină de grâu prin spectroscopia în infraroșu apropiat (NIR)

Făina de grâu este cel mai important produs al măcinării grâului. Se folosește la scară industrială în panificație, la produse de patiserie, paste, concentrate alimentare și produse de cofetărie. Cenușa este unul dintre principalii indicatori ai calității și utilizării făinii de grâu. Cenușa obținută din făină conține compuși minerali de fosfor, potasiu, calciu, magneziu, fier,

Citeste mai mult
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.