Bine ati venit

Despre Noi

Totul a început în anul 1997. În acel an, tânără ingineră absolventă a Facultatii de Mecanica București am avut viziunea de a aduce în România unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente de testare a produselor agro-alimentare FOSS.
Cu timpul, am ajuns să fim o echipă structurată pe departartamente de consultanță, vânzări, service, marketing, financiar și administrativ dar ne-am păstrat spiritul familial și avem dorința de a oferi soluții optime calitate-preț pentru aparatura de laborator și pentru serviciile de întreținere a instrumentelor instalate.
Astfel, oferim clienților noștri posibilitatea de a-și îmbunătăți calitatea produselor obținute și de eficientizare a producției.

Ce face istoria noastră specială e că avem experiența și resursele partenerului nostru principal FOSS – lider mondial în aparatură de laborator pentru testarea alimentelor și a produselor agricole.
Suntem unic distribuitor și service autorizat FOSS în România și Republica Moldova, oferind consultanță tuturor producătorilor pentru achiziționarea echipamentelor de testare FOSS.

Am renunțat să mai facem vânzări doar companiilor foarte mari, în schimb facem un lucru care a deschis noi oportunități pe piață: oferim tehnologie și echipamente de ultimă generație accesibile producătorilor de toate tipurile, le oferim consultanță gratuită înainte de achiziționarea aparaturii de laborator care să satisfacă pe deplin nevoile și standardul de calitate dorit și suntem alături de ei prin servicii de service și mentenanță pe toată perioada de funcționare a aparaturii de testare.
Aceasta este dorința și angajamentul nostru față de toți clienții Servitech Expres!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.